The New Mr. MimiCry album is coming! - Készül az Új Mr. MimiCry album!

2021.10.06

Continuous studio work ... Chelydra / guitarist and manager / helps with everything in the studio work. Killer Whale / Lord Whalesky / again makes a mix of quality and unique music. Princess Aranybarna constantly helps you manage websites and groups. Check out the links and come to the group and the page.

Folyamatos stúdió munkák... Chelydra /gitáros és menedzser/ mindenben segít a stúdió munkában. Killer Whale /Lord Whalesky/ megint minőségi és egyedi zenei keverést csinál. Princess Aranybarna folyamatosan segít az internetes oldalak és csoportok irányításában. Nézzétek meg a linkeket és gyertek a csoportba és az oldalra.

Links - Linkek:

Mr. MimiCry-2021-Roam the 'Mistyc' Metal!

https://www.facebook.com/Mr-MimiCry-105712756540794/

You are cordially invited to join " Mr. MimiCry and his friends' " group! - Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon "Mr. MimiCry és barátai" csoporthoz!

https://www.facebook.com/groups/517503678715696/

ELLO:  "@mr_mimicry doesn't have any followers yet, why don't you be their first?" - "@mr_mimicry még nem rendelkezik követőkkel, miért nem te vagy az első? "

https://ello.co/mr_mimicry

Websites - Weboldalak:

https://www.dalok.hu/kereses?search=Mr.+MimiCry

https://www.zeneszoveg.hu/egyuttes/6956/mr-mimicry-dalszovegei.html

https://songbook.hu/performer/6956/mr-mimicry

https://www.rockbook.hu/zenekar/mr-mimicry

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el