Mr. MimiCry'S FIRST SOLO ALBUM (2016) - Mr. MimiCry ELSŐ SZÓLÓ ALBUMA (2016)

2021.10.06

Album Criticism: Mr. MimiCry - Modern Carmina (2016)

The first standalone 'Mistyc Metal' style album where hard rock and even rock opera style notes can be observed, along with speed and power. It could have been the "birth"! What is said and the content determines the musical accompaniment, as in later albums. Intro - Dies Irae, Old Testament Judgment. It's A Thirsty World, is now a true reality. A The Heavenly Sign, the lurking trouble. I Am Nowhere, Despair. The Lator - A Tribute to E. M. In honor of an eternal memory of the film of the same title and the great master of music, Master Morricone. Warlock monologue, a fight of evil with rock opera stylistics. While The Victim is the release itself in true speed-power style. There are special things to say about this album, which is a "bouquet". Spiced with mysticism, which is the defining element of this genre to this day. These are modern metal odes. The title of the album also covers this.

Album Kritika: Mr. MimiCry - Modern Carmina (2016)


Az első önálló 'Mistyc Metal' stílusú album, ahol a hard rock és még a rock opera stílusjegyei is megfigyelhetőek, a speed és a power mellett. Ez lehetett a "születés"! A mondanivaló és a tartalom határozza meg a zenei kíséretet, mint a későbbi albumokon is. Az Intro - Dies Irae, az Ótestamentumi ítélet. Az It's A Thirsty World - Szomjas Világ, a most is igaz valóság. A A Heavenly Sign - Égi jel, a leselkedő baj. Az I Am Nowhere - Sehol sem vagyok, a kétségbeesés. A Lator - A Tribute to E. M. - Lator - E. M. Tiszteletére, örök emlék, az azonos című filmnek és a zene nagymesterének, Morricone mesternek. A Warlock monologue - Warlock monológja, a gonosz vívódása, rock operai stilisztikával. Míg a The Victim - Áldozat, maga a feloldozás igazi speed-power stílusban. Külön mondanivalók mégis egybefűzött "csokor" ez az album. Misztikummal fűszerezve, ami a mai napig meghatározó eleme, ennek a műfajnak. Ezek modern kori metál ódák. Az album címe is ezt takarja.

1. Intro - Dies Irae

3:36

2. It's A Thirsty World - Szomjas Világ

3:46

3. A Heavenly Sign - Égi jel

5:36

4. I Am Nowhere - Sehol sem vagyok

4:36

5. Lator - A Tribute to E. M. - Lator - E. M. Tiszteletére

6:14

6. Warlock monologue - Warlock monológja

5:16

7. The Victim - Áldozat

5:36

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el