THE FIRST MIMICRY COVER WAS COMPLETED IN 2021, WITH HUNGARIAN LYRICS! THE VIDEO IS ABOVE ON THE YOUTUBE CHANNEL! - AZ ELSŐ MIMICRY FELDOLGOZÁS, 2021. ÉVBEN KÉSZÜLT EL, MAGYAR NYELVŰ DALSZÖVEGGEL! A VIDEÓ FENT VAN A YOUTUBE CSATORNÁN! 

2021.10.06

The Dark Sun Kult band, is a band of friends of Mr. MimiCry. They play real hard and awesome music. Mr. MimiCry and Chelydra (guitarist and manager) made cover from one of the DSK songs. The title: Year Of the Astronaut. Special thanks to the Artisjus Hungarian Copyright Office Association!

A Dark Sun Kult zenekar, Mr. MimiCry egyik barát zenekara. Igazi kemény és fantasztikus zenét játszanak. Mr. MimiCry és Chelydra (gitáros és menedzser) feldolgozást készített az egyik DSK dalból. A címe: Az Űrhajós Éve. Külön köszönet az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületnek!

DARK SUN KULT

American rock band.

"It has arrived. Our latest album "Holy Motivator". Recorded at Skinn Jakkitt Studio Studio by the mighty Barry Sams. Cover artwork by Philip R..."

Genre: "Hard Rock/Heavy Metal. DSK...We call what we so the Secret Science of Sonic Alchemy." - Eric Burke /guitarist/

Albums:

Year of the Astronaut (2016)

Holy Motivator (2021)


DARK SUN KULT

Amerikai rockbanda.

"Megérkezett. Legújabb albumunk, a "Szent motivátor". A Skinn Jakkitt Stúdióban rögzítette a hatalmas Barry Sams. A címlap grafikája Philip R ... "

Műfaj: "Hard Rock/Heavy Metal. DSK... Az úgynevezett titkos tudomány a Sonic Alchemy." - Eric Burke /gitáros/

Albumok:

Az Úrhajós Éve (2016)

Szent Motivátor (2021)

/Cover Video Premier: March 26, 2021 23:00/  Video of the original DSK song, up on YouTube.

Az eredeti DSK dal videója és a feldolgozás is, fent van a YouTubon.

Mr. MimiCry-Az Űrhajós Éve-Year Of the Astronaut-Dark Sun Kult cover-Official Lyric Video (2021)

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el