Mr. MimiCry'S THIRD SOLO ALBUM (2019) - Mr. MimiCry HARMADIK SZÓLÓ ALBUMA (2019)

2021.10.06

Album Criticism: Mr. MimiCry - 'Mistyc' Metal (2019)

This is 'Mistyc' Metal, the flame of life. Here on the third album the speed and power are the most powerful. But in the song Secret, the thrash is already sparkling. The Oath is heard, which defines the motivation: "Metal Gods, hear my oath! We have been together, we are together and we will be together! Heavy Metal, for us you are our God!". And the flame of life speaks for itself: "The torch glows, in the dark, you are the light. It flickers in us, the flame of life. We are together: You and me!" - this is the essence of the genre. Violent and quick warning We can take part in the Flood and then genre trips. Gothic and Pain appear in Nothing else. Eternal question, what is the Other World like? Maybe it's not better there either? The Cry - Weep, slaps us in the face so we don't leave ourselves. Let others cry! And Sulla makes us feel straightforward about how falling a dreaded great warlord is. Think about your illness. The genre is reborn and re-heard - Heavy Metal Plays Again.

Album Kritika: Mr. MimiCry - 'Mistyc' Metal (2019)

Ez a 'Mistyc' Metal, az élet lángja. Itt a harmadik albumon a legerőteljesebb a speed és a power. De a Titok című dalban már a thrash is felcsillan. Elhangzik az Eskü, ami meghatározza a motivációt: "Fém Istenek, halljátok eskümet! Együtt voltunk, együtt vagyunk és együtt leszünk! Nehéz Fém, nekünk te vagy az Istenünk!". Az élet lángja pedig magáért beszél: "Izzik a fáklya, sötétben, te vagy a fény. Pislákol bennünk, az élet lángja. Együtt vagyunk: Te és én!" - ez a műfaj lényege. Erőszakos és gyors figyelmeztetés az Özönvíz, majd műfaji utazásokon vehetünk részt. A Nincs más - Nothing else című dalban megjelenik a Gótika és a fájdalom. Örök kérdés, vajon milyen a Másik Világ - Another World? Lehet, hogy ott sem jobb? A Sírjatok - Weep, arcunkba csapja, hogy nem hagyjuk magunkat. Sírjanak mások! A Sulla pedig egyenesen érezteti velünk, hogy egy rettegett nagy hadvezér, milyen esendő. Gondoljunk a betegségére. A műfaj újjászületik és Újra szól - Heavy Metal Plays Again.

1. The Flood - Özönvíz                                                   4:43

2. The flame of life - 'Mistyc' Metal - Az élet lángja   6:10

3. Secret - Titok                                                               5:26

4. Another World - Másik Világ                                     5:00

5. Weep - Sírjatok                                                            5:39

6. Sulla                                                                              5:02

7. Nothing else - Nincs más                                            5:07

8. Heavy Metal Plays Again - Újra szól                         6:00

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el